Cinc tipus de màquines de granallat

- 2021-07-12-

1.Màquina de granallar sobre rodesés adequat per a la neteja de superfícies i l'enfortiment de productes petits i mitjans. Els productes a netejar han de ser foses i processos de tractament tèrmic amb una sola peça de menys de 200 kg. L'equip es pot utilitzar per a màquines independents i instal·lacions de suport. Àmbit d'aplicació: eliminació i acabat d'òxid de peces de fosa, mecanitzat de precisió i peces de fosa d'acer d'alta precisió. Elimineu l’escala d’òxids superficials de les peces del procés de tractament tèrmic, les peces de fosa i les peces de fosa d’acer. Tractament anti-òxid i pretractament de peces estàndard.

 

 

2.Màquina de granallar tipus ganxo. Com a granalladora estàndard, la granalladora tipus ganxo té una gran capacitat de càrrega, fins a 10.000 kg. Aquest tipus de granalladora té una alta productivitat i una gran capacitat de coordinació. És un equip mecànic ideal per netejar i reforçar. És adequat principalment per al tractament de superfícies metàl·liques de diverses peces de fosa mitjanes i grans, peces de fosa d’acer, soldadures i peces de processos de tractament tèrmic, incloses peces de producte irregulars i fàcilment trencades.

 

 

 

3.Màquina de granallar tipus carro. La màquina de granallat tipus carro és adequada principalment per a la producció en massa de peces de treball de neteja de superfícies de productes grans, mitjans i petits. Aquest tipus de maquinària i equip és adequat per a arbres de cigonyal de motors dièsel, engranatges de transmissió, molles d'amortiment de polsos, etc. S'utilitza àmpliament en indústries de forja i fabricació de maquinària. Té les característiques d’alta eficiència de producció, molt bon efecte de segellat, estructura compacta, càrrega i descàrrega de peces còmodes i contingut d’alta tecnologia.

 

 

 

 

4. Màquina de granallar la paret interior i exterior de canonades d’acer. La tecnologia de granallat s’utilitza per netejar la cavitat interna del cilindre, que és un nou tipus d’equip de neteja de granallat. Utilitza la compressió d’aire com a força motriu per accelerar el projectil, generar una certa quantitat d’energia mecànica i ruixar-lo a la cavitat interna del tub d’acer. Quan la canonada d’acer es troba a la cambra de la pistola de polvorització, la pistola de polvorització s’estendrà totalment de manera automàtica a la canonada d’acer respectiva i la pistola de polvorització es mourà cap a l’esquerra i cap a la dreta de la canonada d’acer per polvoritzar i netejar la cavitat interior del tub d’acer de manera múltiple. indicacions.

 

 

 

 

5. Màquina de granallar per carretera. Durant tot el procés d’operació d’alta velocitat, la màquina de granallat per carretera utilitza la roda de granallat impulsada pel motor per causar força centrípeta i velocitat del vent. Quan s'injecta la roda d'injecció d'una determinada mida de partícula al tub d'injecció (es pot manipular el flux total de la roda d'injecció), s'accelera fins al disparador giratori d'alta velocitat. Després del granallat, la sorra d’acer, la pols i els residus tornen junts a la cambra de rebot i arriben a la part superior de la paperera. La màquina de granallat per carretera està equipada amb equips d’eliminació de pols per garantir una construcció neta i contaminació nul·la, millorar l’eficiència i protegir el medi ambient ecològic.